powered by Agones.gr - opap

Τετάρτη, 23 Φεβρουαρίου 2011

Μεντβέντεφ προειδοποιεί "φανατικοί" θα αναλάβουν στη Μέση Ανατολή

Μετάφραση με Google Crome από infowars.com

Kurt Nimmo
Infowars.com
22 Φλεβάρη του 2011

Κατά τη διάρκεια συνεδρίασης της ασφάλειας στην πόλη του Καυκάσου Vladikavkaz, ο Ρώσος Πρόεδρος Ντμίτρι Μεντβέντεφ προβλεπόμενη από δεκαετίες αστάθειας και σύγκρουσης, αν οι διαδηλωτές που θεωρείται φανατικούς έρθει στην εξουσία στη Μέση Ανατολή και τη Βόρεια Αφρική.

"Τα κράτη αυτά είναι δύσκολα, και είναι πολύ πιθανό ότι ο σκληρός χρόνοι είναι μπροστά, συμπεριλαμβανομένης της άφιξης δύναμη των φανατικών. Αυτό θα σημαίνει πυρκαγιές εδώ και δεκαετίες και την εξάπλωση του εξτρεμισμού », ο Ρώσος ηγέτης δήλωσε σε τηλεοπτική σχόλια.

«Έχουν εκπονήσει ένα τέτοιο σενάριο για εμάς στο παρελθόν, και τώρα περισσότερο από ποτέ θα προσπαθήσουν και να συνειδητοποιήσουμε αυτό. Σε κάθε περίπτωση, το σενάριο αυτό δεν θα πετύχει », τόνισε, χωρίς τον εντοπισμό των ατόμων που θεωρεί ως απειλή για τη ρωσική κυβέρνηση.

Μεντβέντεφ έκανε τις παρατηρήσεις μετά από τρία ρωσικά τουρίστες πυροβολήθηκε σε ένα Καύκασο χιονοδρομικό κέντρο Βορρά. Το βράδυ της Παρασκευής, η αστυνομία ασχολείται με ένα σουτ-έξω με ύποπτα ισλαμιστές αυτονομιστές. Άλλες επιθέσεις ενέτειναν τις ανησυχίες της ασφάλειας στην περιοχή, συμπεριλαμβανομένης της ανατίναξη ενός τελεφερίκ και τη δολοφονία ενός αστυνομικού και ένας υπάλληλος στην Καμπαρντίνο-Μπαλκαρία στον κυρίως μουσουλμανικό Βόρειο Καύκασο. Η Ρωσία έχει ζητήσει το κλείσιμο του τουρισμού στην περιοχή.

Κατά τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια, η Ρωσία έχει πολεμήσει μια ισλαμική εξέγερση μυστικά που υποστηρίζονται από τις Ηνωμένες Πολιτείες και τη Βρετανία στην Τσετσενία και την ευρύτερη περιοχή του Καυκάσου. CIA και του Πακιστάν ISI εκπαιδεύονται και χρηματοδοτούνται Μουτζαχεντίν μαχητές μεταμοσχεύθηκαν στη δημιουργία ασταθούςπεριοχής Τσετσενία μετά είχαν δρομολογηθεί της Σοβιετικής Ένωσης στο Αφγανιστάν.

  • Μια Dvertisement

Σύμφωνα με τον Andrew Gavin Μάρσαλ , η σύγκρουση στηνΤσετσενία είχε προγραμματιστεί κατά τη διάρκεια μιας μυστικής συνεδρίασης ( ΧΕΖΜΠΟΛΑΧ Internationa ιβ) το 1996 συμμετείχαν περιουσιακό στοιχείο της CIA Οσάμα μπιν Λάντεν και υψηλόβαθμοι αξιωματούχοι των πακιστανικών ISI, των οποίων η συμμετοχή στην Τσετσενία πήγαν "πολύ πέρα από την παροχή των Τσετσένοι με όπλα και εμπειρογνωμοσύνης: ISI και του είναι ριζοσπαστικές ισλαμικές πληρεξούσια πράγματι ο καλών πυροβολισμών σε αυτόν τον πόλεμο. το «Εν ολίγοις, η CIA micromanaged τον πόλεμο στην Τσετσενία και αλλού στον Καύκασο.

Οι κύριοι ηγέτες ανταρτών του κατασκευαζόμενου σύγκρουση στην Τσετσενία ήταν Shamil Basayev και Al Khattab, σημειώνει ο Michel Chossudovsky . Και οι δύο ήταν εκπαιδευμένοι και κατηχήθηκε στη CIA χορηγία στρατόπεδα στο Αφγανιστάν και το Πακιστάν.

Εκτός από τον Οσάμα μπιν Λάντεν, αλ-Κάιντα δεύτερος στην ιεραρχία Αϊμάν αλ-Ζαουάχριφέρεται να ήταν παρούσα Σόφια της Βουλγαρίας, μετά τον Σεπτέμβριο του 1994. Αλ-Ζαουάχρι ήταν ο επικεφαλής του της Ισλαμικής Τζιχάντ της Αιγύπτου, μια οργάνωση που δημιουργήθηκε από τους Αδελφούς Μουσουλμάνους, η ίδια μια δημιουργία των βρετανικών υπηρεσιών πληροφοριών και χρησιμοποιείται για να νικήσει παν-αραβικό εθνικισμό.

Μουσουλμανική εξτρεμιστική και της αλ-Κάιντα μέλος Αμπού Qatada επίσης συμμετέχει στην πρόσληψη και την προσέλκυση κεφαλαίων για την προσπάθεια αποσταθεροποίησης στις αποσχισθείσες δημοκρατίες της Ρωσίας. Από το 1996 και μετά τον Ιούνιο, Qatada εργάστηκε ως γενεσιουργός για τη βρετανική νοημοσύνη .

Zbigniew Brzezinski , πρώην Κάρτερ σύμβουλος εθνικής ασφαλείας, παραδέχεται ότι η Αλ Κάιντα και το μεγαλύτερο ισλαμικό δίκτυο τρομοκρατίας ήταν κατασκευασμένοι εν μέρει, να αποσταθεροποιήσει την πρώην Σοβιετική Ένωση. "Τι είναι πιο σημαντικό για την ιστορία του κόσμου;Οι Ταλιμπάν ή η κατάρρευση της σοβιετικής αυτοκρατορίας; Μερικές αναδεύεται-up Μουσουλμάνους ή την απελευθέρωση της Κεντρικής Ευρώπης και το τέλος του Ψυχρού Πολέμου; "Μπρεζίνσκι είπε Le Nouvel Observateur, το 1998.

Μεντβέντεφ και οι Ρώσοι γνωρίζουν καλά αυτή την ιστορία και το γεγονός ότι το ισλαμικό δίκτυο τρομοκρατίας που λειτουργούν σήμερα στην περιοχή του Καυκάσου είναι μια δυτική επιχείρησης συλλογής στοιχείων. Τα σχόλιά του στο Vladikavkaz περιλαμβάνεται επίσης μια προειδοποίηση στους εγχώριους πολιτικούς αντιπάλους. Είπε ότι δεν θα επιτρέπεται να «ταράξουν τα νερά», συνεχίζοντας έτσι την πολιτική του προκατόχου του, Βλαντιμίρ Πούτιν , στην επιβολή κυρώσεων για τη βία κατά των αντικυβερνητικών διαδηλώσεων.

Η Ρωσία γνωρίζει πολύ καλά ότι η CIA και το δυτικό μηχανισμοί πληροφοριών με aassociated τις ΜΚΟ και τις οργανώσεις που χρηματοδοτούνται από την κυβέρνηση μπροστά ήταν πίσω από το λεγόμενο «επαναστάσεις χρώμα" στην πρώην σοβιετικά κράτη της Σερβίας, της Γεωργίας, της Ουκρανίας, και της Κιργισίας.

Από συνεχώς αυξανόμενες ενδείξεις υποδεικνύουν τα ίδια στοιχεία της παγκοσμιοποίησης ήταν πίσω από την Επανάσταση κέδρων στο Λίβανο, το γιασεμί Επανάσταση στην Τυνησία, τη λεγόμενη Lotus Επανάσταση στην Αίγυπτο που εκτοπίστηκαν το παλιό πελάτη κατάσταση αφεντικό Μουμπάρακ, και κυρίως την αποτυχημένη πράσινη επανάσταση στην ενορχηστρωμένη Ιράν κατά τη διάρκεια του 2009 προεδρικές εκλογές.

Απόθεμα επάνω με νωπών τροφίμων που διαρκεί με eFoodsDirect (Ad)

Μεντβέντεφ αντιλαμβάνεται ότι φανατικούς στη Μέση Ανατολή - κατά κύριο λόγο προέρχονται από τη Μουσουλμανική Αδελφότητα και άλλες μυστικές επιχειρήσεις συλλογής πληροφοριών - δεν ενδιαφέρονται για τη δημοκρατία για τους λαούς της περιοχής, αλλά μάλλον την εγκατάσταση ενός χαλιφάτου εξτρεμιστών που θα χρησιμοποιηθεί τελικά ως πρόσχημα για να κινήσουν μεγαλύτερα και πιο πομπώδες πόλεμο.


    LinkWithin

    Related Posts with Thumbnails