powered by Agones.gr - opap

Σάββατο, 5 Φεβρουαρίου 2011

Μετά τη Βρεγμένη Σανίδα τι Χρειάζεται!!!! ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΠΛΕΟΝ Ο ΛΑΟΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ!!! Στείλτε μας τις απόψεις σας!!!


Την ώρα που κόβουν, μερίσματα, επιβαρύνουν με κρατήσεις και κόβουν επιδόματα πραγματικών ειδικών συνθηκών από τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων στη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης το μεγάλο φαγοπότι συνεχίζεται και 323 υπάλληλοι μοιράζονται...ετησίως 1.337.000 ευρώ, δηλαδή 4.140 ευρώ ο καθένας, δηλαδή το μισό ετήσιο εισόδημα της πλειοψηφίας των στελεχών των ΕΔ, οι οποίοι πραγματικά ζουν και εργάζονται σε πολύ δύσκολες / ειδικές συνθήκες λόγω φύσεως της εργασίας τους και.....
λόγω των συχνών μετακινήσεων!!!

Και συ απλέ, βασανισμένε, Έλληνα Πολίτη κάθεσαι ανήμπορος να αντιδράσεις κάτω από τους δυσβάσταχτους όρους του περιβόητου μνημονίου οι οποίοι σε οδήγησαν στην εξαθλίωση σε συνδυασμό με το ειδικό φαγοπότι των παλαιοπολιτικάντηδων, οι οποίοι :
Βάλανε το χέρι τους στην τσέπη όλων των Ελλήνων και άρπαξαν ότι μπορούσαν σε πρώτη φάση. Δώρα, Επιδόματα, κλπ
Αύξησαν τον ΦΠΑ από 19 σε 23% (μόνο αλλές 4 χώρες, παγκοσμίως έχουν τον ίδιο ΦΠΑ!!) και τον χαμηλό ΦΠΑ σε 10 μήνες, τρεις φορές για να τον φτάσουν από το 9% στο 11%!!!
Αυξάνουν τα τιμολόγια της ΔΕΗ κατά 11%, τα εισιτήρια των ΜΜΜ κατά 50%.
Καταλήστευσαν τον κόσμο με τα τεχνάσματα της περαίωσης και της νομιμοποίησης των ήμιυπαιθρίων..
Έφτασαν στα ύψη το φόρο στα καύσιμα ... (πάνω από 66%)
έσπειραν διόδια σαν μανιτάρια και αύξησαν την τιμή τους (5 διόδια στην Αθηνών Λαμίας σε 160 χιλ!!!),
Και από που δεν μάζεψαν...χρειάζεται ολόκληρη διατριβή για να απαριθμηθούν όλες οι περιπτώσεις της ληστρικής επίθεσης του αποτυχημένου πλέον πολιτικού συστήματος διακυβέρνησης της χώρας.
Τα μόνα βέβαια που δεν μάζεψαν είναι τα δεδηλωμένα του Τσουκάτου (1.000.00 ΕΥΡΩ), του Μαντέλη (450.000 ΕΥΡΩ), και τα βεβαιωμένα φοροδιαφυγών, Βοσκόπουλος κλπ


για να περνούν αυτοί και οι γνωστοί τους πλουσιοπάροχα, καθώς:

Στις 12 Ιουλίου 2010, μοίρασαν ως Τακτική - Οικονομική Ενίσχυση στα Κόμματα 11.000.000 ΕΥΡΩ παραπάνω από πέρυσι!!! π.χ. ΠΑΣΟΚ 20.809.717,78 ΕΥΡΩ, ΝΔ. 15.056.167,38 και ανάλογα ενισχυμένα ποσά στα μικρότερα κόμματα. ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΧΑΜΗΛΟΜΙΣΘΩΝ ΠΟΥ ΕΚΛΕΨΑΝ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ!!!!!!!!!!
Δεν έφταναν τα ΦΕΚ Απριλίου Μαίου 2010 με τα οποία η παρούσα κυβερνοκρατία δώρησε στις τράπεζες 18,2 δις ευρώ (Ανάρτηση της 23/7/10) και προχωρησε ακάθεκτη στη διάθεση των κλοπιμαίων από τους αγνούς και τίμιους Έλληνες, καθώς ο
Υπ. Οικονομικών απλόχερα παρείχε επιπρόσθετες εγγυήσεις, ύψους 25 δισ. ευρώ, στις τράπεζες!!!
Μετά είπαν με μας τι θα γίνει και έτσι αύξησαν τις απολαβές τους με διάφορα κόλπα: Αύξησαν τα έξοδα της Βουλής, Α' εξαμήνου του 2010, για την συμμετοχή των ''εθνοσωτήρων'' σε επιτροπές, να κάνουν τη δουλειά τους δηλαδή, στα 2,67 εκατομμύρια ΕΥΡΩ!!! Πχ. για την τριπλή συνεδρίαση της Τετάρτης στη Βουλή, κάθε συμμετέχον "Βολευτής" , άκουσον... άκουσον... παίρνει 3χ255= 765 ΕΥΡΩ όσα παίρνουμε πολλοί σε ένα ή δύο μήνες!!! Οργάνωσαν ανώφελα ταξίδια και όργωσαν το εξωτερικό... συμπεριφερόμενοι σαν υπέρ πλανητάρχες με πολυπληθείς κουστωδίες στο εξωτερικό, (συνεντεύξεις τύπου με άμεση μετάδοση από την κρατική τηλεόραση!!!, διαμονή σε πολυτελέστατα ξενοδοχεία, μακρινές βόλτες για ψώνια ΥΠΕΞ, κλπ) οι οποίες επιβαρύνουν αβάσταχτα τον ελληνικό λαό...
Μετά σκέφθηκαν και τους δικούς τους ανθρώπους και είπαν ας βάλουμε τους στενούς μας συγγενείς ως προέδρους των διαφόρων οργανισμών / οργανώσεων / ιδρυμάτων / νοσοκομείων (Παπανδρέου κλπ) .. Δεν παίρνουμε και καμιά εκατοσταριά (ΓΑΠ 152, Λοβέρδος 42 για το πολιτικό του γραφείο, κλπ) πλουσιοπάροχα αμειβόμενους συμβούλους ...Δεν βάζουμε και μερικές εκατοντάδες στην ΕΡΤ (συνταξιούχος Φυντανίδης, Φράγκου, Στάη κλπ) και στις διάφορες ΔΕΚΟ...
Θα μπορούσαν να άφηναν εκτός τους χορηγούς τους? ΠΟΤΕ!!! Τους άφησαν να αλωνίζουν σε αεροδρόμια, λιμάνια και εθνικές οδούς αύξησαν την τιμή των ναύλων, την τιμή των διοδίων καθώς και τον αριθμό των, ο οποίος πλέον αποτελεί και παγκόσμιο ρεκόρ, καθώς υπάρχουν σε απόσταση 200 χιλιομέτρων πέντε, ναι καλά διαβάσατε.., σταθμοί διοδίων οι οποίοι, εκτός των άλλων είναι και κάθετοι επί της εθνικής οδού Αθηνών - Λαμίας.
ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ εδώ γιατί όσα περισσότερα αναφέρουμε τόσο μεγαλύτερη πίκρα νοιώθουμε και το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι μια τελευταία έκκληση σε όλους σας.

ΔΡΑΣΕ ΤΩΡΑ. ΟΓΑΝΩΣΟΥ, ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΣΟΥ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΡΙΟ. Πες ΦΥΓΕΕΕΕΕΕΕΕ ΤΩΡΑΑΑ σε κάθε παλαιοπολιτικάντη... μπορείς.

ΟΡΓΑΝΩΣΟΥ ΣΤΟ Κ.Α.ΝΕ.Ν.Α, ΣΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΣΟΥ ΔΗΛΑΔΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΛΛΑΞΕΙΣ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΤΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΣΟΥ.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails