powered by Agones.gr - opap

Σάββατο, 5 Φεβρουαρίου 2011

Πόσο γρήγορα μπορεί να παρασύρει στη ζωή καλή τύχη(Pravda.ru)

16010.jpeg

Υπάρχουν πολλές συστάσεις για το πώς να προσελκύσει την επιτυχία στην επιχείρηση, την υγεία και την προσωπική ζωή. Ωστόσο, πολλά συστήματα - από την απεικόνιση με το Feng Shui - απαιτούν προσεκτική μελέτη, αλλά δεν είναι καθόλου έχω χρόνο. Αλλά εκεί έξω! Σύμφωνα με παραψυχολόγοι, για να προσελκύσουν την καλή τύχη στη ζωή μας αρκεί για να πάρει τα στοιχεία "σχετικά με το θέμα."

Πρώτα απ 'όλα, να καθορίζουν ποια τομείς της ζωής που θέλετε αυτή τη στιγμή για να κάνουμε τη διαφορά προς το καλύτερο. Και αρχίζουν να δράσει!

Οικονομικών.

Αν τώρα σε αυτόν τον τομέα αποτελεί προτεραιότητα για σας, χρησιμοποιώντας, στο μέτρο που μπορείτε, νομισματικά σύμβολα. Λοιπόν, αν το δωμάτιό σας είναι σε περίοπτη θέση θα πρέπει να βασίζεται σε ένα μεγάλο τραπεζογραμμάτια (κατά προτίμηση σε δολάρια ή ευρώ).Δεν είναι κακό, αν θα είναι ποτέ ψέματα στο πορτοφόλι ή το πορτοφόλι σας.

Υπάρχει η δυνατότητα - να ορίσει σε ένα δωμάτιο ή διαμέρισμα σε ένα διαφορετικό πεδίο σημειώσεις, ή τουλάχιστον λίγο πράγμα ότι πάντα να πάρετε στα μάτια σου.

Μπορείτε επίσης να κρεμάσετε στον τοίχο οποιαδήποτε εικόνα του χρήματος - φιγούρα με τα σύμβολα δολαρίου, ζωγραφική με χρυσού, ένα πορτρέτο ενός άνδρα μετράει τα λεφτά, κλπ.

Φορούν κοσμήματα με χρυσό και διαμάντια, αν τα έχετε. Επίσης, «προσέλκυση» για να σας τον πλούτο της ενέργειας.

Αλλά, φυσικά, και θα πρέπει να είναι προσεκτικοί και να διασφαλίσει ότι δεν είστε λήστεψαν, όπως κλοπή, αντιθέτως, «καθυστερούν» δύναμη χρήματος.

Δείτε επίσης: Χαρακτηριστικά της πολυτέλειας - τα πράγματα καθαρά πρακτικούς

16011.jpegΚαριέρα.

Αν ψάχνετε για να κινηθεί επάνω στη σκάλα, στη συνέχεια, βεβαιωθείτε ότι τα χαρακτηριστικά που περιβάλλεται από την ευημερία. Ας πούμε, πάνω στο γραφείο σας, θα πρέπει να βασίζεται στο ημερολόγιο δρόμο με πένα.

ντουλάπα σας πρέπει να είναι ένα κοστούμι από ένα ακριβό μπουτίκ, τσάντα αυστηρό σχεδιασμό ακριβά δερμάτινα. Υπάρχει μια πιθανότητα - αγοράστε δερμάτινα έπιπλα και άλλα εξαρτήματα είναι ένα επιτυχημένο πρόσωπο.

Με ράφια στην πρώτη σειρά πρέπει να είναι η λογοτεχνία για επαγγελματικούς λόγους ή το επάγγελμα που είστε απασχολημένοι, καθώς και βιογραφίες και αυτοβιογραφίες των ανθρώπων που έχουν επιτύχει την επιτυχία.

Κρεμάστε στις εικόνες τοίχο των επιτυχημένων ανθρώπων - μια προσωπικότητα με την οποία θέλετε να είναι παρόμοια, καθώς και οι φίλοι σας έχουν ήδη κάνει τη σταδιοδρομία τους.Κατάλληλο εικόνες από σκηνές των διαπραγματεύσεων, εσωτερικούς χώρους, πλούσια επιπλωμένα γραφεία και αίθουσες διδασκαλίας, και ούτω καθεξής.

Φυσικά, η σύγκρουση σταδιοδρομίας σταδιοδρομία. Εάν θέλετε να, ας πούμε, να γίνει τραγουδίστρια, zaveste επίπεδη αφίσες των διάσημων συναδέλφων τους, τα όνειρά της φήμης ως καλλιτέχνη - αν και στους τοίχους κοσμούν καμβάδες, συγγραφέας - να ορίσει, στο μέτρο του δυνατού, χαρτί και στυλό - θα προωθήσει μια δημιουργική ατμόσφαιρα. Το κύριο πράγμα που ήταν "στο θέμα!

Υγεία.

Κατ 'αρχάς, το οποίο δεν πρέπει να θεωρηθεί, αν θέλετε να είστε υγιείς. Φεύγω κάθε ναρκωτικά και φάρμακα, καθώς και ιατρική βιβλιογραφία! Απόκρυψη τους σε ένα ντουλάπι ντουλάπι ή φάρμακο, μόνο ότι δεν ήταν συνεχώς μπροστά στα μάτια σας!

Αλλά μπορείτε να βάλετε σε περίοπτη θέση, για τα σταθμά παράδειγμα, ή αλτήρες, κάποια όργανα γυμναστικής, εξοπλισμό άσκησης ... Άλλωστε, ο αθλητισμός είναι σχεδόν συνώνυμη με την καλή υγεία!

Οι τοίχοι μπορούν να βάλουν τις εικόνες και φωτογραφίες, που δείχνουν μια υγιή και χαρούμενα άτομα. Για παράδειγμα, το κολύμπι στην πισίνα, παίζοντας μπάλα ή strolling σε εξωτερικούς χώρους. Αποφύγετε τις εικόνες των ατόμων με ξινή πρόσωπα, ξαπλωμένη στο κρεβάτι, κλπ.

16009.jpegΑγάπη και προσωπική ζωή.

Αν ψάχνετε να βρείτε ένα ζευγάρι ή να δημιουργήσει οικογενειακές σχέσεις, θέση στο σπίτι σας όσο το δυνατόν περισσότερο "ζευγάρι" των εικόνων. Για παράδειγμα, αγαλματίδια, που απεικονίζει ένα ζευγάρι των κύκνων svivshihsya, χοίροι αγκάλιασμα, γάτες ή σκύλους.

Δείτε επίσης: Η αγάπη είναι η μαγεία της φωλιάς οικογένειας

Εάν έχετε τις φωτογραφίες σας με την τρέχουσα συνεργάτη, να τους κρεμάσετε στον τοίχο. Για την έλλειψη αυτής μπορεί να κρεμάσει φωτογραφίες πού είσαι με κάποιον από την πρώην φίλους, αλλά μόνο αν αυτό το μυθιστόρημα δεν σας φέρνουν τον πόνο.Εικόνες από την πρώην σύζυγό σας ή cohabitant είναι καλύτερα να μην το χρησιμοποιούν. Σε ακραίες περιπτώσεις, να λαμβάνουν φωτογραφίες άλλων ανθρώπων, η οποία απεικονίζει την ευτυχισμένος άντρας και μια γυναίκα, ή ζωγραφιές των ευτυχισμένων ζευγαριών. Αλλά όλες οι εικόνες των ανύπανδρων γυναικών σε καλύτερη θέση.

Πολλές γυναίκες βοηθά επίσης παρουσία στο σπίτι τους άνδρες τα πράγματα χρήση - για παντόφλες άνδρες, ξυράφι, «περιττές» οδοντόβουρτσα ή πετσέτες. Αλλά μην κρατήσει τα πράγματα στο σπίτι ενός ατόμου με το οποίο χώρισε - θα είστε πάντα επανέλθω σκέψεις ενός αποτυχημένου γάμου, ή ρομαντισμό, και θα σας αποτρέψει από την εύρεση ενός νέου «αδελφή ψυχή».

Diane Merlin

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails