powered by Agones.gr - opap

Κυριακή, 6 Φεβρουαρίου 2011

Ομπάμα-τουρκική συνάντηση παρασκήνια WikileaksWikileaks δημοσίευσε έγγραφα που σήμερα μεταξύ της βρετανικής εφημερίδας Daily Telegraph, έκλεισε ο πρώην επικεφαλής του Δημοκρατικού Κόμματος της Τουρκίας Αχμέτ Τουρκ στην Αγγλία σκέψη της ομιλίας Chatham House κατά τη διάρκεια συζήτησης στρογγυλής τραπέζης συμμετείχαν με τη δημιουργία του περιεχομένου βρίσκεται.

Ο πλανήτης Γη είναι στην ημερήσια διάταξη, λαμβάνοντας παλμό
ΗΠΑ 's στο Λονδίνο Πρεσβεία στην Άγκυρα », απέστειλε στην πρεσβεία και το προξενείο στα Αδανα απόρρητο έγγραφο με ημερομηνία 27 Απρίλη 2009, έκανε πριν από μία εβδομάδα, και στις οποίες παρευρίσκονται συχνά-τραπέζι της σύσκεψης γύρο της τουρκικής κυβέρνησης, η τουρκική ακροατήριο, το DTP της εκλογής της επιτυχίας του και του PKK από την εν λόγω περίοδο καταδικάζει την απόφαση της αδράνειας να ανταποκριθεί στις πιέσεις που καθορίζονται.
Σύμφωνα με το έγγραφο στην ομιλία του το DTP μιας ειρηνικής λύσης στο κουρδικό ζήτημα, τονίζοντας ότι στηρίζει τους Τούρκους, έκκληση για ένα νέο Σύνταγμα αναγνωρίζει τα δικαιώματα των μειονοτήτων.
ΟΜΠΑΜΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ-Τουρκίας
Ένα από τα πιο αξιόλογα σημεία του εγγράφου, ο πρώην DTP , ο Τούρκος δημοσιογράφος ζήτησε από τον Πρόεδρο "Ομπάμα göstermiyorsunuz PKK ως τρομοκρατική οργάνωση καθορίζει την απάντηση. Αλλά η Τουρκία λέει ότι το PKK τρομοκρατική απάντηση εμφάνιση ", ήταν η απάντηση επί του ζητήματος.
Ομπάμα Σύμφωνα με το έγγραφο κατά τη διάρκεια μιας συνάντησης μαζί του που βεβαιώνει ότι το PKK ως τρομοκρατική nitelendirmediğini Τούρκους, το PKK ΗΠΑ s κατάλογο »των τρομοκρατικών οργανώσεων που συμφώνησαν. Τούρκοι, "Αυτό το είδος των ομάδων θα πρέπει να είναι προσεκτικοί σχετικά με το πώς yaftaladığınız. Το PKK δεν είναι η Αλ-Κάιντα. Εάν η Τουρκία για τα δικαιώματα των Κούρδων, δίκαιη και ανοικτή συμπεριφέρθηκε, ότι το PKK δεν θα ήταν ένας οργανισμός. Ως αποτέλεσμα της άρνησης της Τουρκίας να επιλύσει το πρόβλημα ειρηνικά », είπε.
ΗΠΑ πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα , όταν πρόκειται για την Τουρκία στις αρχές Απριλίου του 2009, ο πρωθυπουργός 's πραγματοποίησε επίσης συνομιλίες με ηγέτες της αντιπολίτευσης, καθώς και.
Εν τω μεταξύ, η ιδιωτική ζωή του το περιεχόμενο των συναντήσεων και των δηλώσεων των ομιλητών στο πόντιουμ για dokunulmazlığıyla, «Chatham House Κανόνες» των κανόνων δεοντολογίας, που είναι γνωστή ως η πηγή της ιδέας ενός τραπέζι συνάντηση στρογγυλής από την ίδρυση του το περιεχόμενο των ΗΠΑ, Υπουργείο Εξωτερικών τόνισε ότι η τεκμηρίωση είναι να λάβει χώρα.
"Ερντογάν ΠΙΟ ΤΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗΣ"
Σε άλλους δημοσιογράφους, ο πρωθυπουργός Ταγίπ Ερντογάν σχέσεις Κατασκευάστηκε με τους Κούρδους και τους Τούρκους να ρωτήσω για τη σύγκριση του προκατόχου του, başbakanlarla, στηρίζουν Ερντογάν για τους Κούρδους στην αρχή, με αντοχή στην παραχώρηση δικαιωμάτων στους Κούρδους στο στρατό και τις "λοιπές εθνικιστές" εναντίον "πάρα πολλές παραχωρήσεις vermesiyle" εξαφανίστηκε, είπε.
Τουρκικά, "ο Ερντογάν,« Τουρκία: Ένας λαός, μια σημαία, μια γλώσσα, ένα έθνος », έκανε μια ομιλία. Real έχει ένα συγκεκριμένο χρώμα, »είπε.
Τούρκοι, για το ζήτημα της ξένης δημοσιογράφου σχετικά με το ομιλία Ερντογάν για TRT κουρδικό 6'e τηλεόραση παραπέμπουν, βλέπει επίσης πολλά από αυτό το κανάλι, ως ένδειξη της προόδου ", καλλιτέχνες με τους τεχνικούς, ο καθένας, τα σενάρια, τα πάντα ελέγχονται από την κυβέρνηση», είπε. Βρετανία, η Γαλλία και η Ισπανία υπογραμμίζει την περίπτωση, αν η τουρκική «δικαιώματα εκπομπής που εγγυάται το Σύνταγμα αποκλείστηκαν, επειδή όλα τα κανάλια που μπορεί να απενεργοποιηθεί αν δεν κάνω», είπε.

(http://www.hurriyet.com.tr)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails