powered by Agones.gr - opap

Κυριακή, 13 Μαρτίου 2011

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΞ...Μπορεί για κάποιους το… “ξύλο” κατά τη διάρκεια του σεξ να φαίνεται παράξενο και ανορθόδοξο, αλλά σύμφωνα με μια νέα μελέτη, μπορεί να μας φέρει πιο κοντά στον/στην σύντροφό μας!Οι επιστήμονες διαπίστωσαν ότι οι άντρες και γυναίκες που έκαναν πιο “βίαιο” και σαδομαζοχιστικό σεξ, αφού τελείωναν την πράξη, το στρες τους ανέβαινε αλλά ύστερα από λίγο ερχόταν στα κανονικά επίπεδα.Ειδικότερα οι γυναίκες είχαν αυξημένη την ποσότητα της τεστοστερόνης κατά τη διάρκεια του S&M σεξ.Τα περισσότερα ζευγάρια, όμως, δήλωναν ότι μετά από την ερωτική πράξη, ένιωθαν πιο δεμένοι με τον σύντροφό τους.

Οι σπουδαστές μαθηματικών είναι πιο πιθανό να είναι… παρθένοι

Μια νέα μελέτη θέλησε να διαπιστώσει ποιοί φοιτητές κάνουν λιγότερο… σεξ. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα, εκείνοι που σπουδάζουν μαθηματικά, χημεία και πολιτικές επιστήμες έχουν λιγότερες πιθανότητες να απολαμβάνουν την ερωτική τους ζωή. Επιπλέον, είναι πιθανότερο να είναι ακόμα παρθένοι!

Αντιθέτως εκείνοι που ασχολούνται με την τέχνη και την ανθρωπολογία είναι πιο πιθανό να δείχνουν μεγαλύτερο ενδιαφέρον στο σεξ. Επίσης, η ίδια έρευνα έδειξε ότι μόλις το ένα τρίτο των σπουδαστών ψυχολόγων κάνουν συχνά σεξ, ενώ εκείνοι που ασχολούνται με την τεχνολογία και τα κομπιούτερ έχουν περισσότερες πιθανότητες να μην είναι παρθένοι σε σχέση με τους οικονομολόγους.

Τα παιδιά μειώνουν την ευτυχία του γάμου Σύμφωνα με τη νέα έρευνα, τα ζευγάρια που συζούν για καιρό μαζί πριν παντρευτούν, βιώνουν περισσότερα προβλήματα μετά τη γέννηση του πρώτου παιδιού τους, σε σχέση με όσους ζουν ξεχωριστά πριν το γάμο. Από την άλλη πλευρά, υπάρχουν ζευγάρια -κυρίως με υψηλότερο μέσο εισόδημα, που είναι για περισσότερο καιρό παντρεμένοι- που δηλώνουν ότι η σχέση τους έγινε καλύτερη και πιο δυνατή μετά τη γέννηση ενός παιδιού.

Γιατί οι άντρες χάνουν το ενδιαφέρον τους για το σεξ;

Μια έρευνα έδειξε ότι το 15% των

αντρών μεταξύ 18 και 59 ετών, δενέχουν πολύ διάθεση για σεξ. Αυτό το ποσοστό είναι σχεδόν το διπλάσιο με το αντίστοιχο που ίσχυε πριν από 10 χρόνια. Οι επιστήμονες θεωρούν ότι μεγάλο ρόλο παίζει η αλλαγή του ρόλου της γυναίκας στην σύγχρονη κοινωνία.

Οι άντρες ενθουσιάζονται με το πρότυπο της σύγχρονης, δυναμικής γυναίκας που ξέρει τι θέλει από την ερωτική της ζωή. Εκτός αυτού, βομβαρδίζονται καθημερινά με εικόνες ερωτικού περιεχομένου από το Ίντερνετ και τα περιοδικά και ως αποτέλεσμα έχουν σαν πρότυπο μια “φανταστική” γυναίκα.

Επίσης, ανασταλτικός παράγοντας είναι το γεγονός ότι σε κάποια σπίτια, τα περισσότερα χρήματα τα φέρνει η γυναίκα. Αυτό “κατασπαράζει” την αντρική αυτοπεποίθηση και σε συνδυασμό με τις υπερβολικές ώρες δουλειάς, πολλοί χάνουν το ενδιαφέρον τους για το σεξ.

O δρόμος προς την ευτυχία

Θέλετε να μάθετε πώς θα βρείτε την ευτυχία; Ρωτήστε έναν ξένο! Αυτό υποστηρίζει νέα έρευνα του Τμήματος Ψυχολογίας του πανεπιστημίου Χάρβαρντ των ΗΠΑ, η οποία δείχνει ότι η εμπειρία ενός άλλου προσώπου είναι συχνά πιο χρήσιμη για τη ζωή μας (παρόλο που δεν το παραδεχόμαστε), παρά οι δικές μας εικασίες και εκτιμήσεις.

Προηγούμενες έρευνες στην ψυχολογία,έχουν δείξει ότι οι άνθρωποι δυσκολεύονται να προβλέψουν αν και πόσο θα τους αρέσει κάτι, με συνέπεια να παίρνουν συχνά λανθασμένες αποφάσεις. Σύμφωνα με τη νέα έρευνα, αποδείχτηκε ότι όταν οι άνθρωποι εμπιστεύονται τις γνώμες και πληροφορίες που τους μεταφέρουν όσοι ήδη είχαν τη σχετική εμπειρία, κάνουν πολύ πιο ακριβείς προβλέψεις και παίρνουν πιο σωστές αποφάσεις.

Απο xallara.blogspot.com

Διαβάστε περισσότερα: http://allostyle.blogspot.com/2009/05/blog-post_753.html#ixzz1GVl1Yuej

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails