powered by Agones.gr - opap

Παρασκευή, 23 Δεκεμβρίου 2011

Τ Ο Μ Η Ν Υ Μ Α Τ Η Σ Χ Ρ Ο Ν Ι Α Σ ! ( κ ρ α τ ή σ τ ε τ ο σ τ ο α ρ χ ε ί ο σ α ς ! )

|Σχόλιο Karaiskakis: Παρακάτω ότι διαβάσετε είναι από ένα mail που μου ήρθε.Το κοινοποιώ και ο καθένας έχει την κρίση του.Δεν το υιοθετώ αλλά θα το κρατήσω στην άκρη για να δώ από περιέργεια.Αν επαληθευτεί κάτι από αυτά(κάποια έχουν ήδη γίνει) θα πώ μπράβο.Αν είναι φούμαρα ...θα κράξω!|


Δύσκολα θα ακούσετε να μιλάνε γι' αυτά, ούτε η Εκκλησία θα το κάνει!! Ψάξτε, διαβάστε, προετοιμαστείτε...
Σημειώστε και κρατήστε καλά όσα διαβάσετε...
Σας αποστέλλεται με ημερομηνία 22 Δεκ 2011 !
Στα πεδία των μαχών, αλλά και σε όλες τις «μάχες» της ιστορίας, από αιώνων τώρα, σε στρατιωτικο-πολιτικο-οικονομικό-κοινωνικό επίπεδο, η γνώση των όπλων του αντιπάλου αποτελούσε ύψιστη ανάγκη και ο κάθε στρατιωτικός διοικητής, πολιτικός ηγήτωρ, εμπορικός διευθυντής κ.ο.κ., έπραττε τα πάντα προκειμένου να ενημερωθεί για τις τακτικές, τον τρόπο λειτουργίας, όπλα και μέσα, δυνατότητες και αριθμό προσωπικού, οικονομικούς πόρους κ.ο.κ.
Τα μέσα του εχθρού, τα όπλα του, ήταν και είναι από τα μεγαλύτερα εφόδια και «μυστικά» στο οπλοστάσιο των «φίλιων» δυνάμεων, ο εκάστοτε ηγέτης δρα και εκτελεί την αποστολή του προσαρμόζοντας σε μεγάλο ποσοστό την τακτική του στα μέσα του αντιπάλου.

Όμως, σημαντικότερο ρόλο παίζει η γνώση, η λειτουργία και χρήση των «δικών» μας όπλων!

Ποιο το όφελος της γνώσης του εχθρού αν δε γνωρίζω το δικό μου οπλοστάσιο, τους τρόπους και τακτικές μάχης που έχω στη διάθεσή μου;

Εν προκειμένω όμως, θα ασχοληθούμε με τα όπλα του «εχθρού»…

Έχουμε πει κατ’ επανάληψη, το έχουν τονίσει ιερείς, μοναχοί, άξιοι πολιτικοί άντρες και αφανείς προσωπικότητες-πυλώνες της κοινωνίας μας, ότι, ο «πόλεμος» που διεξάγεται στις μέρες μας δεν είναι οικονομικός αλλά πνευματικός! Ο ορυμαγδός και το συνονθύλευμα προβλημάτων επιδρούν καταλυτικά στον ψυχισμό μας και δεν υπάρχει χρόνος να βρούμε λύσεις! Σαν τη Λερναία Ύδρα, η προσπάθεια θεραπείας ενός κεφαλιού σκοντάπτει σε άλλα 3-4 κεφάλια, με αποτέλεσμα όλοι να στέκονται ανήμποροι, υπνωτισμένοι και δεμένοι από φόβο, σύγχυση, λύπη, άγχος, απογοήτευση.

Καλά κρατεί λοιπόν ο πόλεμος αλλά δυστυχώς, μόνο η μειοψηφία έχει συνειδητοποιήσει αυτό που κρύβεται από πίσω, ενώ η πλειοψηφία πελαγοδρομεί σε μονοπάτια «λογικά», ορθολογιστικά, μαθηματικά, ψάχνοντας λύσεις σε οικονομικές θεωρίες, νομικές εφαρμογές, κ.α.

Βέβαια, δε μπορούμε να απαλείψουμε τη μάχη για ευνόητα δικαιώματά μας, ελευθερίες, κατεκτημένα με αίμα προνόμια και δικαιώματα, ούτε θέλουμε να διάγουμε βίο αγελαίου όντος επειδή κάποιοι αυτό επιθυμούν από εμάς. Τονίζεται όμως αυστηρά -ας μας επιτραπεί η λέξη- ότι, ο πόλεμος βρίσκεται αλλού, κι αν κάποιος επιθυμεί βαθιά να ψάξει, ας ακούσει τούτα εδώ!

Ο «αντίπαλος» χρησιμοποιεί κάθε υλικό μέσο για να επηρεάσει, κατευθύνει, φθείρει τους λαούς όλων των κρατών του πλανήτη, χρησιμοποιώντας την οικονομία, το περιβάλλον, τις πηγές ενέργειας, τις τροφές, τα φάρμακα κ.α.

Καθώς ο αντίπαλος δεν είναι… άνθρωπος αλλά πνεύμα, σκοπεύει να κάνει χρήση πνευματικών όπλων (!), όταν κρίνει αυτός ότι είναι η κατάλληλη ώρα…

Εξηγούμαστε ευθέως: Οι πάντες προετοιμάζουν το δρόμο για την ανέλιξη στο (παγκόσμιο) προσκήνιο του Μαϊτρέγια!

Ενός… τύπου που θεωρείται η προσωποποίηση του Χριστού (για τους χριστιανούς), του Ιμάμ Μαχντί (για τους μουσουλμάνους), του 5ου Βούδα (για τους Βουδιστές), του Μεσσία (για τους Εβραίους) και του Κρίσνα (για τους Ινδουιστές).
Επειδή μέχρι τώρα, σίγουρα κάποιοι χλευάζουν ή μειδιούν, ή μας λένε γραφικούς, τρελούς, φευγάτους, μονωδούς, χαμένους ή οτιδήποτε άλλο χαρακτηρισμό σκαρφίζεται κανείς για να δικαιολογήσει την άγνοιά του, παρακαλείσθε σταματήστε να διαβάζετε εδώ!

Αφήστε αυτό το κείμενο, σβήστε το μήνυμα τώρα!

Αν όμως έχετε ανοιχτό πνεύμα και διάθεση να μάθετε, συνεχίστε και ανοίξτε «μάτια και αυτιά»...


Κατόπιν συνεργασίας των παγκόσμιων ομίλων ΜΜΕ, τα οποία θα παίξουν το ρόλο του σαλπιγκτή, η εμφάνιση αυτού του τύπου θα αποτελέσει -κατ’ αυτούς- τη λύση σε όλα τα (παγκόσμια) προβλήματα της ανθρωπότητας.

Αυτός ο τύπος θα είναι η φωνή όλων των φτωχών, των καταπιεσμένων λαών, των ανέργων, των ασθενών, των άστεγων, δηλαδή η φωνή υπεράσπισης όλων πλην της πλουτοκρατικής ολιγαρχίας και των «αγορών».

Αυτομάτως, κερδίζει τη συμπάθεια της πλειοψηφίας του πλανήτη αφού επαγγέλλεται:

-Ομοιόμορφη κατανομή πλούτου και πηγών ενέργειας (παύση της άνισης κατανομής σε παγκόσμιο επίπεδο).

-Επαρκή τροφή για όλους, μέσω της παραπάνω κατανομής τροφών, επεξεργασίας και δικτύου διανομής.

-Επαρκή υγεία για όλους (από τις κυβερνήσεις).

-Επαρκή στέγαση για όλους (από τις κυβερνήσεις).  

Αυτοί είναι οι βασικοί πυλώνες του νέου «πολιτικού» προγράμματος και της… νέας εποχής, όπου όλοι θα μοιράζονται τα πάντα. Δηλαδή, οι προηγμένοι και πλούσιοι (άτομα και έθνη) θα πρέπει να μοιραστούν όλο τον πλούτο τους με τους φτωχούς (άτομα και έθνη), προκειμένου να γίνει ο πλανήτης ειρηνικός, να ευημερήσουν όλοι οι λαοί, να παύσουν οι εχθροπραξίες, η εγκληματικότητα (που οφείλεται στα παραπάνω).

Αλλά…

Ο Μαϊτρέγια επαγγέλλεται ότι είναι ο ίδιος ο Χριστός, ότι ο Ιησούς δεν ήταν ο Χριστός αλλά ένας δάσκαλος, ένα μέλος μιας πεφωτισμένης ομάδας (παγκόσμιων) Δασκάλων της Σοφίας (Masters of Wisdom), αρχηγός της οποίας και ανώτερο μέλος είναι ο… Μαϊτρέγια!

Μέλη αυτής της ομάδας πεφωτισμένων και πνευματικής ιεραρχίας ήταν επίσης ο Βούδας, ο Μωάμεθ, ο Κρίσνα…

Συνεπώς, ο Μαϊτρέγια, όταν έρθει στο (παγκόσμιο) προσκήνιο, επαγγέλλεται τη θεϊκή καταγωγή του, την παύση όλης της δυστυχίας των εθνών, την κατάργηση του παρόντος διεφθαρμένου χρηματοπιστωτικού συστήματος, της πλουτοκρατίας και της ολιγαρχίας.

Στη θέση αυτών, προτείνεται η εγκαθίδρυση μιας παγκόσμιας κοινωνίας εθνών, όπου όλοι θα είναι μέλη και αδέρφια του ενός θεού. Καθότι μέλη και αδέρφια του ενός θεού, δικαιούνται αυτοδικαίως ισονομία, ισοκρατία, δίκαιη κατανομή πλούτου, πηγών, μέσων, στοιχειωδών μέσων διαβίωσης (υγείας, μόρφωσης, στέγης).

Κατ’ επίφαση, όλα όσα επαγγέλλεται ο Μαϊτρέγια είναι υγιή, ορθά και δίκαια.

Φανταστείτε την εικόνα ενός σύγχρονου ηγέτη -προβεβλημένου εντόνως και συγχρονισμένα (!) από τα παγκόσμια ΜΜΕ-, να κηρύττει την κατάργηση της πλουτοκρατίας, τη διάλυση των τραπεζών και των χρηματιστηρίων (κρατήστε το καλά αυτό το τελευταίο), την εξασφάλιση εργασίας-υγείας-μόρφωσης-στέγης για όλους (Αφρικανούς, Ασιάτες, Ιρακινούς, Αφγανούς, Λίβυους, Αιγύπτιους, Ιταλούς, Γάλλους, …Έλληνες!). Η προώθηση και επιτυχία του είναι δεδομένη, η υποστήριξή του βεβαιωμένη και η ανέλιξη στην παγκόσμια ηγεσία (!) σφραγισμένη…

Αναφερόμαστε όμως σε μια άνευ προηγουμένου παγκόσμια πλάνη, όπου οι θρησκείες, και δει η χριστιανική, θα βρεθούν αυτομάτως στο αντίπαλο στρατόπεδο!

Ο Μαϊτρέγια, φαινομενικά και διακηρυκτικά, είναι υπέρμαχος της διατήρησης της θρησκείας (σου) και όχι της κατάργησής της.

Επαγγέλλεται ότι μέσω Αυτού (!), εσύ κι εγώ (είτε είσαι/είμαι Χριστιανός, είτε Μουσουλμάνος, είτε Βουδιστής) φτάνουμε στην ύψιστη αυτοπραγμάτωση, στην τέλεια κατάσταση που πρέπει να φτάσει ο άνθρωπος, τη θέωση… αλλά χωρίς Χριστό, χωρίς Βούδα, χωρίς Κρίσνα, χωρίς Μωάμεθ…

Αν και το κεντρικό πεδίο μαχών, το κέντρο εξελίξεων και μελλοντικό στρατηγείο (!) είναι η ΕΕ, βασικό ρόλο του σχεδίου προώθησης του Μαϊτρέγια στην παγκόσμια πολιτική σκηνή θα παίξουν οι ΗΠΑ και η Προεδρία της!

Συγκεκριμένα, ο Μπάρακ Ομπάμα θεωρείται, σύμφωνα με «ειδικές» πληροφορίες, ο τελευταίος Πρόεδρος των ΗΠΑ, το τέλος της θητείας του οποίου θα σημάνει την (ταχεία) έναρξη των διαδικασιών εμφάνισης και προώθησης του Μαϊτρέγια, ως άμεση και αναγκαία πολιτική-κοινωνική-οικονομική λύση των προβλημάτων της ανθρωπότητας, σε παγκόσμια κλίμακα.

Αυτό σημαίνει και υπονοεί ότι -κρατήστε το καλά στο νου και το αρχείο σας- η επόμενη προεδρία των ΗΠΑ ίσως να μην είναι άλλος ένας κλασικός πολιτικός Πρόεδρος αλλά μια ομάδα Σοφών ή ένας άγνωστος φιλόσοφος-νεωτεριστής-πνευματιστής οικονομολόγος ή τεχνοκράτης-τραπεζίτης, που θα εμφανιστεί «από το πουθενά» ως αουτσάϊντερ!

Η θητεία της Προεδρίας του Μπάρακ Ομπάμα λήγει το Νοέμβριο 2012, όταν θα γίνουν οι επόμενες εκλογές, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τα περιθώρια χρόνου που ο σκεπτόμενος αναγνώστης θα λάβει υπόψη του! Είθε να διαψευστούμε...

Το παραπάνω σενάριο είναι όντως ''σενάριο ή σχέδιο'' και ως τέτοιο, υπόκειται σε αλλαγή, διαφοροποιήσεις τελευταίας στιγμής, ανατροπή ή ματαίωση.

Αλλά, σύμφωνα με τα κομμάτια του πάζλ που διαρρέονται εντέχνως, ατέχνως, ατυχηματικώς και με πληροφορίες «ειδικού τύπου», ο Μπάρακ Ομπάμα θα είναι ο τελευταίος Πρόεδρος των ΗΠΑ, με ό,τι αυτό συνεπάγεται!

Το σημαδιακό έτος 2012 δεν εμπεριέχει από μόνο του τίποτα αρνητικό, ούτε είναι γρουσούζικος αριθμός, ούτε αποτελεί χρονιά συντέλειας του κόσμου, ούτε μεταφέρει εγγενώς κάτι ανησυχητικό. Όμως, δεδομένης της τέλειας και τεχνητής αύρας που έχει ήδη ο αριθμός αυτός (λόγω προφητειών Νοστράδαμου, ημερολογίου Μάγιας, ταινίας του Hollywood κ.ο.κ.), δύναται να χρησιμοποιηθεί τέλεια ως μέσο εκπλήρωσης αυτοεκπληρούμενης προφητείας ή συλλογικής-παγκόσμιας αυθυποβολής!

Τα παγκόσμια ΜΜΕ μπορούν να το πράξουν άνετα!

Απαιτείται ύψιστη εγρήγορση και προσοχή! 

Η εμφάνιση του Μαϊτρέγια και η προώθησή του στην (παγκόσμια) δημοσιότητα, άπτεται -όπως επαγγέλλεται αυτός και ο αντιπρόσωπός του- στη γενικότερη κοινωνικο-πνευματική κατάσταση των κρατών, τη συνειδητότητα των λαών και το ευρύτερο κάλεσμά τους για αλλαγή! Δηλαδή, κατά πόσο «επιθυμούν» κάτι νέο…

Από το στρατόπεδο του Μαϊτρέγια ανακοινώνονται επίσημα τα παρακάτω: (οι σημειώσεις είναι του γράφοντος)

Η φοβερή αρρώστια της εμπορευματοποίησης των πάντων καταλήστεψε τις ζωές εκατομμυρίων ανθρώπων από τα ανθρώπινα δικαιώματά τους, η εξάπλωση της πλουτοκρατίας ξερίζωσε κάθε υγιές συναίσθημα από τις καρδιές τους.

Ο Μαιτρέγια επέλεξε αυτή τη στιγμή της ανθρωπότητας να εισέλθει στο προσκήνιο και να εκπληρώσει την αποστολή του.

Αναδύεται στο προσκήνιο τώρα και το σημάδι της εμφάνισής του είναι ένα άστρο που φαίνεται σε πολλές χώρες του πλανήτη.

Το αστέρι αυτό θα είναι το σημάδι της επίσημης εμφάνισής του στην παγκόσμια σκηνή. (Χρησιμποιεί το άστρο της Βηθλεέμ για να αποδείξει στην ανθρωπότητα τη θεϊκή καταγωγή του ώστε να πλανήσει όλους τους λαούς και τις θρησκείες, κυρίως τους Χριστιανούς)

Χρησιμοποιώντας τις δυνατότητες της σύγχρονης τηλεόρασης, θα δώσει συνεντεύξεις σε Αμερική, Ιαπωνία και πολλές άλλες χώρες.

Θα μιλήσει εκ μέρους αυτών που δεν έχουν φωνή, δεν έχουν εκπρόσωπο.

Θα καλέσει όλους τους ανθρώπους να μοιραστούν τα αγαθά και τον πλούτο της γης και να αγκαλιάσουν τους πάντες ως αδέρφια.

Θα επιδείξει ότι ο μόνος τρόπος να επιτύχουμε την παγκόσμια ειρήνη είναι η εφαρμογή δικαιοσύνης παγκοσμίως και η δικαιοσύνη επιτυγχάνεται μόνο με τη μοιρασιά και δίκαιη κατανομή των πάντων.

Στο πολύ άμεσο μέλλον, όλοι οι άνθρωποι θα γίνουν μάρτυρες ενός θαυμαστού «σημαδιού», που παρόμοιό του εμφανίστηκε μόνο μια φορά στο παρελθόν, κατά τη γέννηση του Ιησού. (Πως γνώριζαν εκ των προτέρων την εμφάνιση του άστρου; Το άστρο του Χριστού εμφανίστηκε ξαφνικά, χωρίς πρότερη γνώση, πως το άστρο του Μαιτρέγια προγνωρίζεται ότι θα εμγανιστεί;; Μιλάμε για μια ενορχηστρωμένη προσπάθεια και συλλογική εργασία Blue Beam Project, Μαιτρέγια, ΗΠΑ, NASA!)

Τότε, σύμφωνα με τη χριστιανική δοξασία, εμφανίστηκε ένα άστρο στον ουρανό που οδήγησε 3 μάγους από ανατολικές χώρες στον τόπο γέννησης του Ιησού.

Σύντομα όμως, για άλλη μια φορά, ένας λαμπερός φωτοδότης σχήματος άστρου θα κάνει την εμφάνισή του σε όλο τον κόσμο. Τι σημαίνει αυτό και πως είναι δυνατόν;

Η απάντηση είναι ότι, αυτό το μυστηριώδες αστέρι είναι σημάδι και αναγγελία του ερχομού και έναρξης αποστολής του Μαιτρέγια. (Η ίδια προσπάθεια εξομοίωσης και παραλληλισμού του Μαιτρέγια με το Χριστό. Εξ ου και ο κίνδυνος πλάνης των αδαών και αστήρικτων Χριστιανών, όταν παρασυρθούν έκπληκτοι και μαγεμένοι από το νέο άστρο του Μαιτρέγια στον ουρανό, το οποίο, έχει εμφανιστεί πολλές φορές από το 2009 και εντεύθεν, με διαφορετικές μορφές, σχήματα και χρώματα!) 

Αμέσως μετά την εμφάνιση αυτού του άστρου, ο Μαιτρέγια θα δώσει την πρώτη του συνέντευξη σε αμερικάνικα ΜΜΕ.

Παγκόσμια εξέλιξη

Σε όλες της χώρες, όχι μόνο στις ΗΠΑ, οι άνθρωποι παρουσιάζουν σημάδια επιθυμίας μιας αλλαγής. Πολιτικοί και οικονομολόγοι ονομάζουν την παρούσα κατάσταση ως «ύφεση» ή «πτώση».

Στην πραγματικότητα όμως αυτό που συμβαίνει είναι η πτώση ενός κόσμου, μιας «παλιάς» τάξης πραγμάτων.

Εκατομμύρια ανθρώπων συναισθάνονται και συνειδητοποιούν πλέον ότι, ο καπιταλισμός και το κέρδος δεν είναι τα μονοπάτια που πρέπει να συνεχίσει να βαδίζει η ανθρωπότητα και ότι τέτοιες υλιστικές θεωρίες επέφεραν την παρούσα (οικονομική-κοινωνική) κρίση.

Φυσικά, αρκετοί πλούσιοι και δισεκατομμυριούχοι υποστηρίζουν ότι, εφόσον επήλθε πτώση θα επέλθει και άνοδος, ως νόμος της αγοράς, προσπαθώντας να ενισχύουν γι’ άλλη μια φορά τις μέχρι τώρα ισχύουσες οικονομικές θεωρίες.

Υπάρχει περίπτωση αυτοί οι «πλουτοκράτες» να αναγνωρίσουν στα μηνύματα του Μαιτρέγια την αλλαγή; Χαμένοι μέσα στην αλαζονεία και αυτοπροβολή τους, ίσως όχι, παρόλο που αρκετοί απ’ αυτούς χάνουν την πίστη τους στις υπάρχουσες θεωρίες και έχουν χάσει μέρος της αμύθητης περιουσίας τους…

Οι λαοί όμως είναι έτοιμοι για αλλαγή, θέλουν την αλλαγή και μια ζωή με νόημα. Ο Μαϊτρέγια θα υπενθυμίσει στους ανθρώπους τη Δικαιοσύνη και την Ειρήνη, τις βασικές ιδιότητες δίχως τις οποίες δε μπορεί να υπάρξει πρόοδος στην ανθρωπότητα. Και ο μόνος τρόπος να υπάρξει Δικαιοσύνη και Ειρήνη είναι μόνο μέσω της δίκαιης ανακατανομής-μοιρασιάς πλούτου και πηγών.

Όταν ο, έως τώρα, «εκπρόσωπος» του Μαϊτρέγια ρωτήθηκε σχετικά (αρχές του 2009!) για πιθανές κινήσεις του Προέδρου Ομπάμα, αμέσως μετά την εκλογή του και την πιθανή άφιξη μιας νέας εποχής μετριοπάθειας και ειρήνης παγκοσμίως, αυτός είπε: «Ναι, ίσως να μην αποσυρθεί άμεσα από Ιράκ ή Αφγανιστάν αλλά θα το κάνει το συντομότερο δυνατό, με ό,τι αυτό συνεπάγεται ή σημαίνει. Φαίνεται όμως ότι μπορούμε να κάνουμε με έναν Πρόεδρο που δε μιλάει ή δρα ως ιδεολόγος δημαγωγός αλλά είναι μετριοπαθής και έχει να θεραπεύσει την άρρωστη χώρα του. Κι έχει επίσης κι αυτό στο πλευρό του, τον Μαιτρέγια και το όραμά του, την ενέργεια και την αγάπη του. Τι τέλειο παράδειγμα γι’ αυτόν!» (Η απόσυρση του Αμερικανικού στρατού από το Ιράκ έλαβε χώρα πολύ πρόσφατα, τέλη 2011. Η σκεπτόμενος αναγνώστης αν εννοεί σε σχέση με τα χρονικά περιθώρια ή τις επικείμενες εξελίξεις...)

Ιδεολογία

Όλες οι μεγάλες θρησκείες του κόσμου αναφέρουν την εμφάνιση ενός μελλοντικού Δασκάλου.

Οι χριστιανοί ελπίζουν στην επιστροφή του Χριστού, οι Βουδιστές προσδοκούν τον ερχομό ενός άλλου Βούδα (Lord Maitreya), οι Μουσουλμάνοι περιμένουν τον Ιμάμ Μαχντί, οι Ινδουιστές μια μετενσάρκωση του Κρίσνα, οι Ιουδαίοι τον Μεσσία.

Οι γνώστες όμως και οι μύστες της Εσωτερικής παράδοσης θεωρούν τους παραπάνω ως διαφορετικά ονόματα ενός προσώπου!

Του Lord Μαϊτρέγια, του Παγκόσμιου Διδάσκαλου, την Κεφαλή της Πνευματικής Ιεραρχίας των Δασκάλων, και προσδοκούν την επικείμενη επιστροφή του.

Στην εσωτερική παράδοση, η λέξη «Χριστός» δεν είναι όνομα ενός συγκεκριμένου ατόμου αλλά ιδιότητα, θέση ή «λειτουργία» στην Ιεραρχία των Δασκάλων.

Ο τωρινός κάτοχος της ιδιότητας αυτής, ο Μαϊτρέγια, ο Δάσκαλος όλων των άλλων Δασκάλων, είναι ο «Χριστός» εδώ και 2.600 χρόνια. (!!!!!!!!!!!)

Τον Ιούλιο του 1977, ο Μαϊτρέγια, εμφανίστηκε ξαφνικά και εξήλθε από την «κατοικία» του στα Ιμαλάια, όταν κανείς δεν το περίμενε, «ως κλέφτης εν νυκτί». (Γίνεται χρήση Γραφικών δεδομένων και λόγων. Αναγκαία η μελέτη της Αγίας Γραφής από τους... Χριστιανούς!) Από τότε ζει στο Λονδίνο ως κοινός πολίτης, ασχολούμενος με τα σύγχρονα προβλήματα της πολιτικής ζωής, της κοινωνίας και της οικονομίας.

Δεν είναι θρησκευτικός ηγέτης αλλά ένας «εκπαιδευτής-δάσκαλος», με την ευρύτερη έννοια του όρου, δείχνοντας τις λύσεις για την έξοδο από την παγκόσμια κρίση.

Σύμφωνα με την εσωτερική παράδοση, ο Μαϊτρέγια εμφανίστηκε 2.000 χρόνια πριν στην Παλαιστίνη όπου επισκίασε τον μαθητή του Ιησού, ο οποίος τώρα ονομάζεται και συγκαταλέγεται ως Δάσκαλος Ιησούς. (Η πλάνη που ετοιμάζουν είναι ασύλληπτη!)

Η κύρια ιδέα της πνευματικής διδασκαλίας του Μαϊτρέγια είναι η πρόθεσή του να μάθει η ανθρωπότητα την «τέχνη της Αυτο-πραγμάτωσης», τα πρώτα βήματα της οποίας είναι η «ειλικρίνεια του νου, η αγνότητα του πνεύματος και η συναισθηματική κάθαρση».

Οι προτεραιότητες του Μαϊτρέγια σε κοινωνικό επίπεδο είναι:

-Επαρκής χορήγησης της σωστής τροφής

-Επαρκής στέγαση και κατάλυμα για όλους

-Αξιοπρεπείς υπηρεσίες υγείας για όλους

-Αξιοπρεπής μόρφωση για όλους


Το κοινωνικό του μήνυμα, εν ολίγοις, μπορεί να συνοψισθεί ως εξής: «Μοιράσου και σώσε τον κόσμο».


Οι προετοιμασίες για τη δημόσια εμφάνισή του έχουν ολοκληρωθεί. (Δήλωση εν έτει 2009!!!! Συγκεντρώστε τα κομμάτια του παζλ με τις παγκόσμιες κοινωνικο-πολιτικές εξελίξεις...)

Από το 1991, ο Μαϊτρέγια εμφανίζεται συχνά. Στις 11 Ιουν 1988 όμως, αρχικά, εμφανίστηκε θαυματουργικά «από το πουθενά» σε μεγάλη δημόσια θρησκευτική συγκέντρωση στο Ναϊρόμπι της Κένυα. Φωτογραφήθηκε να απευθύνεται σε χιλιάδες ανθρώπων οι οποίοι τον αναγνώρισαν αμέσως ως το Χριστό.

Παρόμοια συμβάντα έλαβαν χώρα σε άλλες περιοχές της γης, με αντίστοιχες μαρτυρίες. Κατ’ αυτόν τον τρόπο, όλο και περισσότεροι πείθονται για την ύπαρξή του και σύντομα, θα υπάρξει και ανταπόκριση ή ζήτηση από τα παγκόσμια ΜΜΕ. (Είναι γνωστό ότι, τα ΜΜΕ ενεργούν κατά βούληση, κατά το δοκούν, κατ' εντολή και ποτέ σύμφωνα με τις γνώμες και διαθέσεις των λαών. Από μόνα τους, όταν πάρουν εντολή, θα σαλπίσουν την ανάγκη ερχομού του...)

Ο Μαϊτρέγια ευελπιστεί ότι, μέσω αυτής της «ζήτησης» θα έρθει η Μέρα της Διακήρυξης, όπου, μέσω παγκόσμιας τηλεόρασης, θα «επισκιάσει» νοητικά όλη την ανθρωπότητα ταυτοχρόνως. (Η σύνδεση όλου του πλανήτη με δορυφορική τηλεόραση είναι πλέον εφικτή με τη σύγχρονη τεχνολογία, η ταυτόχρονη μετάδοση τηλεοπτικών δεδομένων-γεγονότων αποτελεί εξέλιξη της δορυφορικής-ψηφιακής τηλεόρασης. Ο αναγνώστης ας αναλογιστεί τώρα την
«επιβολή» ψηφιακής τηλεόρασης στην Ελλάδα και άλλες χώρες, με ψηφιακούς αποκωδικοποιητές, υποχρεωτικά μέσω... DIGEA...για καλύτερο σήμα, εικόνα, για να είναι έτοιμη το 2012 κλπ! Ως γνωστόν, ο ψηφιακός αποκωδικοποιητής συνδέεται άμεσα με δορυφορική τηλεόραση, ελέγχεται απ' αυτή και ο τηλεθεατής παρακολουθεί ό,τι του πασάρεται. Δηλαδή, μετά από συγχρονισμένη ενέργεια, όλες οι χώρες του κόσμου, την ίδια μέρα και ώρα, θα μεταδώσουν τη Διακήρυξη του Μαιτρέγια...)

Ο καθένας από εμάς θα ακούσει τα Λόγια του εσωτερικά, τηλεπαθητικά, στη γλώσσα μας, και όλοι θα γνωρίσουν ότι ο Παγκόσμιος Δάσκαλος βρίσκεται τώρα μαζί μας.

Δημόσια Εμφάνιση

Οι πληροφορίες που σχετίζονται με τη δημόσια εμφάνιση του Μαϊτρέγια δίδονται από τον «μαθητή» του, τον Μπέντζαμιν Κρεμ (Benjamin Creme), ένα Σκωτσέζο πρώην καλλιτέχνη, γεννηθείς το 1923, που ζει στο Λονδίνο.

Ο Κρεμ, «συνεργάζεται» στενά με ένα Δάσκαλο της Σοφίας, μαθητή του Μαϊτρέγια. Προϊόντος του χρόνου, ανέπτυξε τηλεπαθητική σχέση με τον Μαϊτρέγια και αποτελεί πλέον «φερέφωνό» του στον κόσμο, διαμηνύοντας τον επικείμενο ερχομό του…

Σε συνέντευξη που δόθηκε το 1982 στο Los Angeles των ΗΠΑ, αποκάλυψε για πρώτη φορά τη θέση του Μαϊτρέγια.

Μετά από μια ανακοίνωση του Κρεμ τον Αύγουστο του 1987 ότι «τους επόμενους 3-4 μήνες ο Μαϊτρέγια θα ασχοληθεί έντονα για να φέρει μια επανάσταση στη διεθνή πολιτική σκηνή», ακολούθησε μια συμφωνία παύσης εξοπλισμών μεταξύ ΗΠΑ και (τότε) ΕΣΣΔ που κανείς δε θεωρούσε πιθανή.

Μεγάλες και αθόρυβες αλλαγές ακολούθησαν εκ νέου, όπως το τέλος του Κρύου Πολέμου, η επανένωση της Γερμανίας, εγκαθίδρυση της δημοκρατίας στη Ν. Αφρική κλπ.

Επιπλέον, αυξάνονται και τα «σημάδια» της παρουσίας του -καθώς και άλλων Δασκάλων- σε όλες τις χώρες και σε πολλές προσωπικές ή κοινωνικές δραστηριότητες. Θαυματουργικά φαινόμενα σχετιζόμενα με τον Μαϊτρέγια αυξάνονται συνεχώς. Για πολλούς, αυτά τα σημάδια διακηρύττουν τον ερχομό μιας νέας εποχής…  

Καθώς τα «σημάδια» αυξάνονται και οι ανεπαίσθητες αλλαγές που εμπνέει ο Μαϊτρέγια λαμβάνουν σάρκα και οστά, αυτός θα αναδύεται όλο και εμφανέστερα.

 Όταν η ανθρωπότητα απευθύνει την «πρόσκληση», θα εμφανιστεί στο δημόσιο βίο 100%. Κατά τη Μέρα της Διακήρυξής του (Day of Declaration) θα εμφανιστεί παγκοσμίως μέσω τηλεόρασης. Οι λόγοι έμπνευσης που θα εξαγγείλει θα ακουστούν τηλεπαθητικά σε κάθε ανθρώπινο νου. Η ενέργεια της Αγάπης του θα εισχωρήσει σε όλες τις καρδιές των ανθρώπων, προετοιμάζοντας της ανθρωπότητα για τη σωτηρία της.

Εκατοντάδες χιλιάδες θεραπείες ασθενειών θα συμβούν θαυματουργικά παντού ταυτόχρονα και έτσι όλοι θα μάθουν ότι αυτός, πράγματι, είναι ο Παγκόσμιος Διδάσκαλος για όλη την ανθρωπότητα.

Στο κήρυγμά του, ο Μαϊτρέγια θα μας βοηθήσει να δούμε ότι, όλες οι τροφές του κόσμου, οι ακατέργαστες πρώτες ύλες και πηγές, η ενέργεια και οι τεχνολογικές πηγές/μέσα, ανήκουν σε όλους ανεξαιρέτως και πρέπει να μοιραστούν εξίσου σε όλους. Αυτές οι πηγές, δόθηκαν από θεία πρόνοια για τη συντήρηση της ανθρωπότητας και όχι τη χρήση/κατάχρηση λίγων εκλεκτών (συνήθως πλούσιων και ισχυρών).

Θα προτείνει εντόνως μια ανακατανομή και αναθεώρηση των οικονομικών προτεραιοτήτων παγκοσμίως ώστε η επαρκής τροφή, η στέγαση, η μόρφωση και η υγεία, να καταστούν παγκόσμια δικαιώματα για τους πάντες, ανεξαρτήτως φυλής, χρώματος, θρησκείας, πολιτικών πεποιθήσεων, γλώσσας.

Διακηρύττει (κατά τον «εκπρόσωπό» του Μπέντζαμιν Κρεμ και με την τηλεπαθητική σχέση μεταξύ τους) τα εξής:

-«Θα διαλέξω εγώ την ώρα εμφάνισής μου, χωρίς να ενοχλήσω κανέναν».

-«Ακόμη και όταν με δείτε, μη με κυνηγήσετε. Αν τρέξετε πίσω μου, θα με χάσετε. Αν με επιδείξετε φανερά, δεν ξέρετε ποιος πραγματικά είμαι. Δεν είμαι μονοπώλιο κανενός, ανήκω σε όλους»

-«Δεν έχω έρθει για να κάνω μαθητές. Ο καθένας σας πρέπει να συνεχίσει να εξελίσσεται και αναπτύσσεται μέσα στα πλαίσια της δικής του θρησκείας. Σεβαστείτε τις θρησκείες σας, τις ιδεολογίες σας, εν ολίγοις, τη δική σας κοσμοθεωρία και τρόπο σκέψης, τότε θα γευθείτε εμπειρικά το Δάσκαλο»

-«Δε θέλω να πιστέψετε σε μένα. Θέλω να με γευθείτε εμπειρικά».

-«Αν κάνετε ένα βήμα προς εμένα, εγώ θα κάνω δύο προς εσάς. Θα σας δώσω δύναμη από τη δύναμή μου. Είμαι πάντα μαζί σας»

Προτεραιότητες

Η πλέον άμεση προτεραιότητα είναι να σωθούν τα εκατομμύρια των λιμοκτονούντων στον αναπτυσσόμενο κόσμο. Θα προταθεί ένα γιγαντιαίο και δραστικότατο πρόγραμμα βοήθειας παγκόσμιας κλίμακας για άμεση ανακούφιση των πεινασμένων.

Καθώς η ανθρωπότητα σταδιακά θα δέχεται και κατανοεί την Αρχή της Μοιρασιάς, κάθε χώρα θα κάνει μια καταμέτρηση-απολογισμό των διαθέσιμων πόρων της και αναγκών.

Τα στοιχεία-στατιστικά αυτά, θα επεξεργαστούν κατάλληλα από αρμόδια Υπηρεσία του ΟΗΕ, οργανωμένη για το σκοπό αυτό, προκειμένου να εξαχθούν λογικά πορίσματα για δίκαιη ανακατανομή των παγκόσμιων πηγών.

Αυτό που θα περισσεύει από κάθε χώρα και θα είναι πλεόνασμα, θα τίθεται στην «άκρη» γι’ αυτόν που δεν έχει.

Τα σχέδια αυτά, που έχουν επεξεργαστεί από οικονομολόγους, βιομηχάνους και επιχειρηματίες εγνωσμένης αξίας, είναι ήδη υπαρκτά, (εν έτει 2009!!!!) περιμένοντας το πράσινο φως -ήτοι την απαίτηση της ανθρωπότητας- να τεθούν σε ισχύ και να εφαρμοστούν. Ένα σύγχρονο και πολυχρηστικό σύστημα συναλλαγών-δοσοληψιών θα αντικαταστήσει το ισχύον οικονομικό σύστημα.

Σίγουρα θα υπάρξουν αντιδράσεις από ορισμένους (πολλούς) προνομιούχους της υπάρχουσας «καθεστηκυίας» ολιγαρχικής-πλουτοκρατικής τάξης, οι οποίοι θα δουν να χάνονται προνόμια και περιουσίες. Αλλά η ανάγκη για αλλαγή θα είναι τόσο μεγάλη που αυτοί θα καταστούν ανίσχυροι μπροστά σε τόσο μεγάλο παγκόσμιο παλιρροιακό κύμα και δε θα μπορέσουν να το σταματήσουν.

Άλλη σοβαρότατη προτεραιότητα είναι το περιβάλλον, μάλιστα, το θέμα της διάσωσης-διατήρησης-προστασίας του περιβάλλοντος θα είναι το σοβαρότερο του πλανήτη. Η ανάγκη αυτή θα επιφέρει αλλαγές στα οικονομικά συστήματα, που πρέπει να προσαρμοστούν στην προστασία του περιβάλλοντος, σε αντίθεση με τα υπάρχοντα της κατάχρησης, μόλυνσης, υπερχρήσης και κατασπατάλησης των πρώτων πηγών.

Με την προτεινόμενη μεταμόρφωση όλων των οικονομικών δομών, οι άνθρωποι όλων των κρατών της γης θα μπορούν να ζήσουν αξιοπρεπώς.

Οι πολυμελείς οικογένειες (με πολλά παιδιά) θα μειωθούν, ειδικά στον αναπτυσσόμενο κόσμο, όπου κυριαρχεί η αντίληψη ότι τα πολλά παιδιά είναι εξασφάλιση έναντι των γηρατειών. Ο πληθυσμός της γης θα μειωθεί σταδιακά σε περισσότερο λογικά-φυσικά επίπεδα… (Τι πραγματικά εννοούν; !!!)

Το τέλος των δεσμών

Όταν αναδυθεί στο προσκήνιο ο Μαϊτρέγια, θα αναζητήσει να εκπροσωπήσει και να εκφράσει τις ελπίδες εκατομμυρίων ανθρώπων που διαισθάνονται αυτές τις αλήθειες αλλά δεν έχουν φωνή πραγμάτωσής των. Σ’ αυτόν θα βρουν εκπρόσωπο, ευφραδή και ενεργητικό, όπως απαιτούν οι περιστάσεις. Μέσω αυτού, θα κάνουν γνωστές τις ανάγκες και τα προβλήματά τους, ανάγκες όλων για ένα κόσμο ειρηνικό και δίκαιο…

Η διαδικασία αυτή βρίσκεται ήδη σε ισχύ…     

Όπως καταλαβαίνει ο αναγνώστης, σχεδιάζεται μια άνευ προηγουμένου αλλαγή της παρούσας μορφής του πλανήτη μας και πλάνη, πνευματικής φύσεως κυρίως, όπου οι θρησκείες θα μπουν στο περιθώριο, προκειμένου να «προσαρμοστούν» όλοι στη νέα τάξη πραγμάτων…

Όπως καταλαβαίνει και διακρίνει ο αναγνώστης, χρησιμοποιούνται στοιχεία -ιστορικά και πνευματικά-, από τα διδάγματα, τα λόγια και τη ζωή, του Ιησού Χριστού (π.χ. άστρο). Οι αδαείς και αστήρικτοι πνευματικά χριστιανοί, αλλά και άλλων θρησκειών, εύκολα θα πλανηθούν…

Όπως «διακρίνει» ο αναγνώστης, όλα τα προβλήματα της σημερινής «κρίσης» ωθούν επιτακτικά την εξεύρεση άμεσων λύσεων. Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι:

-Καταστρέφεται το σύστημα υγείας της Ελλάδας και άλλων κρατών. Παύουν οι ιατρικές παροχές στις λεγόμενες... PIGS χώρες και έπεται συνέχεια...

-Διαλύεται η παιδεία (ξεφωνημένο γεγονός στην Ελλάδα) και σε πολλές χώρες, ιδίως στις ΗΠΑ, δεν υπάρχει δυνατότητα μόρφωσης λόγω άσχημων οικονομικών της οικογένειας. Έπεται συνέχεια...

-Οι τροφές «εκλείπουν», άνθρωποι πεινούν, χρόνια τώρα στον... Τρίτο Κόσμο και πλέον στο Δυτικό! Πολυεθνικές τροφίμων και όμιλοι εταιρειών παρασκευής γενετικά τροποποιημένων τροφών-σπόρων κάνουν ό,τι μπορούν να εισβάλλουν σε όλες τις χώρες και να αλλάξουν τις εθνικές νομοθεσίες. Επιπλέον, καθόλου τυχαία δεν είναι και η παγκόσμια επιβολή του Κώδικα Τροφίμων Alimentarius, μέσω του οποίου θα κυκλοφορούν και διανέμονται τροφές ελεγμένες μόνο από τα καρτέλ τροφίμων, τροφές υπό υποχρεωτική ακτινοβολία που αρρωσταίνουν παρά θεραπεύουν (που είσαι Ιπποκράτη!)...

-Τέλος, η προσπάθεια «ξεσπιτώματος» πολλών κατοίκων δυτικών χωρών, αρχής γενομένης από την Ελλάδα, μέσω χαρατσιών στην ιδιοκτησία (ο πραγματικός στόχος των χαρατσιών της ΔΕΗ!), θα επιφέρει άστεγους κατά χιλιάδες! Ο Τρίτος Κόσμος είναι επί μακρόν «άστεγος», σειρά έχουν οι δυτικοί του πολιτισμένου κόσμου…

Τα παραπάνω «τεχνητώς» διογκούμενα προβλήματα λόγω «κρίσης», είν’ αυτά ακριβώς που θα αποτελέσουν το έρεισμα για τη διακήρυξη του Μαϊτρέγια! Αυτά τα προβλήματα θα χρησιμοποιήσει για να εξαγγείλει έτοιμες λύσεις, προβλήματα που δημιουργούν με τεχνητό τρόπο οι ίδιοι που προωθούν τον Μαιτρέγια!! Το διανοείστε;; Θα εξαγγείλει λύσεις που θα λύνουν αυτά ακριβώς τα οποία διογκώνονται τώρα τεχνητώς! Εννοήσατε;
Τα αναφερόμενα με το παρόν στοιχεία είναι σκέτο ερέθισμα!

Αυτά που μαγειρεύουν πίσω από την πλάτη μας είναι ασύλληπτα κι εμείς οκνεύουμε, κοιμόμαστε τον νήδυμον.

Σχεδιάζουν τον ολετήρα της ανθρωπότητας, χρησιμοποιώντας μέσα τρομακτικά, μελετήστε λίγο τη χρήση του σχεδίου Blue Beam, τις δυνατότητες και τη χρήση του και θα καταλάβετε… Μελετήστε επίσης ποιος ίσως είναι ο σκοπός των αεροψεκασμών (chemtrails) και τα υλικά-σταγονίδια που ψεκάζονται! Η προετοιμασία της... ατμόσφαιρας για την προβολή τρισδιάστατων εικόνων, άστρων, σχηματισμών κ.α.;

Είναι παραπάνω από πιθανό, ή -ας μας επιτραπεί- σίγουρο, ότι, το υποτιθέμενο άστρο του Μαιτρέγια και οι υποτιθέμενοι εξωγήινοι, άγγελοι (!) είναι όλα κατασκευάσματα του Blue Beam Project! Έχουν ήδη κάνει τις πρόβες τους και ετοιμάζονται για την τελική φάση του έργου!

Η πλάνη είναι τεραστίων διαστάσεων και οι πνευματικά αστήρικτοι όλων των θρησκειών, όχι μόνο οι χριστιανοί, θα πέσουν στην παγίδα που στήνεται τόσο έντεχνα και πονηρά, ώστε όταν αποκαλυφθεί δημόσια όλη η ανθρωπότητα θα μείνει με ανοιχτό το στόμα…

Όπως αναφέρθηκε όμως προηγουμένως, όλα είναι σχέδια και σενάρια. Ως τέτοια, ανατρέπονται γρήγορα ή αναβάλλονται για κάποια αιτία. Κύριος ρυθμιστής των πάντων είναι ο Θεός, ο Ιησούς Χριστός, που καλεί τώρα όλους να μετανοήσουν… ξανά!

Μέγιστη ανάγκη, πολύ περισσότερο από κάθε άλλη εποχή, να μελετήσουν όλοι το Λόγο του Θεού, την Αγία Γραφή, πρωτίστως την Καινή Διαθήκη και να προσεύχονται όσο το δυνατόν περισσότερο για επέμβαση του Θεού!

Ο «αντίπαλος» χρησιμοποιεί «όπλα» μέσα από την Αγία Γραφή! Το διανοείστε;; Η νουνέχεια πρέπει να μας χαρακτηρίζει σε ό,τι κάνουμε, βλέπουμε, ακούμε, διαβάζουμε... Οι νεφελοβάμονες πρέπει να εξαλείψουν από προσώπου της Ελλάδας (πρωτίστως) και μετά της ανθρωπότητας.

Η γνώση των όπλων του αντιπάλου είναι ωφέλιμη ως ενός σημείου, αν όμως η άγνοια του δικού μας οπλοστασίου κυριαρχεί, τότε όλα τα παρόντα είναι μάταια. Μην ταράζεστε με τούτη τη γνώση, τα σχέδια είναι σχέδια, άλλος είναι ο Κυρίαρχος και άλλος είναι ο τελικός παίκτης!

Κάτι που φαντάζει νομοτελειακό, είν’ απλά η γέννηση κάτι άλλου…

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails