powered by Agones.gr - opap

Δευτέρα, 24 Σεπτεμβρίου 2012

ΘΑ ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΑΝ ΒΓΕΙ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝΔΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣΕΠΡΕΠΕ ΠΡΩΤΑ Ν ΑΠΡΟΥΝ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΓΕΥΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΘΟΥΝΕ. ΚΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΙ ΑΣ ΜΗΝ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ... ΣΕ ΠΑΝΙΚΟ Η ΕΛΑΦΡΟΔΕΞΙΑ ΠΡΟΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ ... "ΦΑΙΝΟΜΕΝΟΥ" ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ... ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ:


defence-point.gr._ Συσκέψεις επί συσκέψεων διεξάγονται στα αρμόδια υπουργεία και την κυβέρνηση για να αποφασιστεί τι πρέπει να κάνουν με το μείζον πρόβλημα που προέκυψε με τη διαδήλωση των μουσουλμάνων στο κέντρο της Αθήνας που είχε βίαιη εξέλιξη, μια κατάσταση η οποία πέρασε στη συνέχεια στις φυλακές Κορυδαλλού με αποτέλεσμα τον αποκλεισμό της γύρω περιοχής.

Ελπίζουμε όπως ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη να μην εξαντλεί την… αγριάδα του στη Χρυσή Αυγή και αν ασχοληθεί με τον ίδιο και πολύ πιο αυστηρό τρόπο με την αντιμετώπιση του φαινομένου που βιώνει η ελληνική κοινωνία με τους μουσουλμάνους πριν είναι πολύ αργά. Κι αυτό πρέπει να γίνει άμεσα για δυο λόγους:

Ο πρώτος είναι διότι η αδιαφορία και η υποταγή της κοινωνίας στην «κυρίαρχη ιδεολογία» κάποιων τενεκέδων, οι οποίοι στο όνομα κάποιου κακώς νοούμενου «ανθρωπισμού» άφησαν την Ελλάδα ξέφραγο αμπέλι αντιστεκόμενοι απέναντι σε καθένα που επιθυμούσε το αυτονόητο, δηλαδή να μπει μια τάξη στη χώρα, οδήγησε στην εκκόλαψη του φαινομένου Χρυσή Αυγή το οποίο δηλώνουν ότι θέλουν να αντιμετωπίσουν. Εάν αφήσουν όλους αυτούς που στις τάξεις τους φιλοξενούν ουκ ολίγα εγκληματικά στοιχεία, θα γελάει ο κόσμος εάν βγει ο όποιος Δένδιας και κάνει δηλώσεις κατά της Χρυσής Αυγής.

Επίσης, η αδιαφορία απέναντι στην υποκρισία της Ευρωπαϊκής Ένωσης που μιλάει για νεοφασιστικά φαινόμενα κλείνοντας τα μάτια στο πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης που αντιμετωπίζουν οι χώρες του νότου, θα είναι απόλυτη και τα ποσοστά που θα δούνε να λαμβάνει η Χρυσή Αυγή στις επόμενες εκλογές θα τους κάνουν να τρίβουν τα μάτια τους, χωρίς να καταλαβαίνουν ότι οι ίδιοι θα φέρουν σημαντικό μέρος της ευθύνης για την ενίσχυσή της.

Ο δεύτερος και ουσιαστικότερος είναι διότι είναι ουσιαστικά η πρώτη φορά που με ένα γελοίο πρόσχημα βγήκαν στους δρόμους και ωθούμενοι από την ιδεολογία του όχλου άρχισαν να σπάνε με τόση αγριότητα, παρά την εμφανή στα βίντεο προσπάθεια κάποιων να τους συγκρατήσουν είτε για λόγους ουσίας και πεποιθήσεων είτε για λόγους πολιτικής ορθότητας (…). Εάν αυτό το φαινόμενο, ή μάλλον η σοβαρή του κλιμάκωση δεν παταχθεί με αποφασιστικό και ΕΜΦΑΝΗ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ τρόπο, να είναι βέβαιοι ότι το φαινόμενο θα έχει επανάληψη.

Κάτι καθάρματα που παριστάνουν τους οργανωτές και βγαίνουν και κάνουν εμπρηστικές δηλώσεις, ενώ η ΕΥΠ γνωρίζει πολύ καλά το ποιόν τους και τις διασυνδέσεις τους, θα πρέπει με τον οποιονδήποτε τρόπο (κυριολεκτούμε) θα πρέπει να τους «κοπεί ο αέρας» άμεσα, γιατί είναι η τελευταία ευκαιρία. Οι καθοδηγητές είναι γνωστοί, ας τους συμπεριφερθούν οι αρχές με τον τρόπο που πρέπει. Το ελληνικό κράτος οφείλει να λάβει πρωτοβουλία όχι μόνο στο εσωτερικό αλλά και στο εξωτερικό (σε επίπεδο ΕΕ) και να ζητηθεί όχι απλά η καταδίκη (έχει καταντήσει αστείο…) αλλά η έκδοση εντάλματος σύλληψης του μισάνθρωπου (ή υπάνθρωπου) Πακιστανού υπουργού που προσέφερε 100.000 δολάρια σε όποιον σκοτώσει τον παραγωγό του επίμαχου βίντεο.

Οι ορδές που εμφανίστηκαν σήμερα στους δρόμους της Αθήνας θα πρέπει να αντιληφθούν με τον πιο σκληρό τρόπο ότι ΔΕΝ είναι δικαίωμά τους να μεταφέρουν στην ελληνική κοινωνία έθιμα και συνήθειες που δεν είναι συμβατές με τον ΔΙΚΟ ΜΑΣ πολιτισμό και τις αξίες. Όποιος δεν συμφωνεί να μαζέψει τα μπογαλάκια του και να σηκωθεί να φύγει, αν και κανονικά το ελληνικό κράτος θα έπρεπε να πετούσε έξω χωρίς πολλές διατυπώσεις όλους τους ψυχανώμαλους που καταλαμβάνονται από «ιερή αγανάκτηση» και θεωρούν υποχρέωσή τους να φέρουν το χάος στην ελληνική κοινωνία.

Αδιαφορώντας εντελώς για τις «ευαισθησίες» κάποιων που φέρουν βαρύτατες ευθύνες για τη σημερινή κατάσταση εμφανιζόμενοι ως κατήγοροι όλων των υπολοίπων αντί να ήταν κατηγορούμενοι διότι προσπαθούν να επιβάλουν τις ιδεοληψίες τους στην ελληνική κοινωνία, θεωρούμε ότι το ελληνικό κράτος οφείλει να δράση αστραπιαία, με αποφασιστικότητα, χωρίς να αφήνει κανένα περιθώριο αμφισβήτησης στον οποιονδήποτε για το τι πρέπει να γίνει. Τα βίντεο υπάρχουν, πολλά πρόσωπα ήταν ακάλυπτα. Θα τους αναζητήσουν; Δεν ελπίζουμε βέβαια…

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails